logodesign

examples

14/02/2015

Qrius

Qrius is een onderzoeksbureau voor de kinder- en Jongerenmarkt. Het geeft jongeren een stem. De vraag was om een logo en stijl te ontwerpen met een jonge uitstraling en ruimte geeft aan een gevarieerde invulling qua sfeer en beeld.

Kluwer, VB Magazine logo

Voor de restyling van het vakblad VB magazine voor de financiele branche ontwierp ik o.a. het logo. Daarnaast ontwierp ik in opdracht van Kluwer het complete magazine.

Overheid.nl 

Logo voor website Overheid.nl: de wegwijzer naar alle informatie en diensten van alle overheden. In opdracht van Ministerie voor Binnenlandse Zaken. De website werd ontwikkeld door mijn toenmalige werkgever Edenspiekermann.

Nipperec

Logo voor mobiele radio studio Nipperec. Het accent ligt op het woord Rec van recording. De naam Nipper is afkomstig van het hondje van Edison dat bekend is geworden door het oude logo van platenmaatschappij His Masters Voice.

Econasium

Het Comenius Lyceum in Amsterdam is in 2015 onder de naam Econasium een extra programma in de bovenbouw gestart. De focus ligt op duurzaamheid: over de toekomst van de wereld en het milieu, maar ook over jezelf en je eigen toekomst.